Luan Odense1

Luan gikk sin første MMA-kamp i Danmark under Odense Fight Night!

Under oppkjøringen, de siste 7-8 ukene, trente han mye med OJ på OFC Competition Team. På slutten trente han på det meste 6 ganger i uken, og la inn en solid mengde med trening med Bani, som forberedte han på høyden til motstanderen.

"Jeg jobbet mye med takedown defense og å komme seg opp hvis jeg ble tatt ned. På slutten kjørte jeg på med striking og angrep mens man er på vei bakover. Men den største utfordringen ble det psykiske. Jeg kom rett fra begravelse til kamp, noe som er vanskelig, men jeg hadde god støtte, og det gikk fint.

Minneverdige treningstimer var å sparre flere runder med nye og friske motstandere, samt å bli slengt i alle retninger av Schymon og OJ...

Jeg hadde en veldig seig motstander! Jeg har lært masse, og det viktigste er at hardt arbeid gir resultater og at man ikke skal gi opp...og at det er særdeles deilig å være ”underdog” og ukjent, og så vinne dominerende over en kar som har gått 4 kamper før ;-)”

Vi gratulerer med godt resultat, og gleder oss til neste kamp!

Se Youtube video nedenfor: (klikk på neste bilde)

Luan Odense3

Andre bilder:

Luan Odense2Luan Odense1