Yoga på lørdager

OFC tilbyr yoga annenhver lørdag 12 - 13.15, åpent for alle! Timen er herlig, og vi legger inn en velværegaranti :-)

Velkommen til medlemmer og eksterne!

Gå til nettbutikk: OFC nettbutikk

Om yogatimen:

Klassisk Hatha yoga. Hver time tilpasses deltagerens nivå, og vil ha ulikt tema to måneder av gangen.


Februar  og mars: Bli kjent med yoga og bygge opp et godt fundament.

April og mai: Jobbe med å åpne hoftene og sikte oss inn på en såkalt jentespagat (Hanumanasana på yogaspråket) og kanskje til og med en guttespagat (Ugrasana på yogaspråket).

Juni: Jobbe med øvelser som myker opp overkroppen (nakke, skuldre og rygg).


Tematimene vil flyte litt over i hverandre ettersom hver yogaklasse tar for seg hele kroppen.

Yogatimen varer i 75 min slik at vi har god tid til å varme opp kroppen, få god tid i hver stilling og nok tid til avspenning. Vi skal også jobbe med pusteteknikker og begynnervennlige korte meditasjoner. Unngå å spise to-tre timer før timen.

Om instruktøren:

Hun har over 1500 timer med yogautdannelse (en vanlig utdannelse er 200-500 timer) i tillegg til dedikert egen praksis siden 2011. Vi kan trygt si at du er i gode hender og med erfaren veiledning når du møter opp på denne timen.

Sarita startet sine spirituelle studier på Karma Tashi Ling i 2010 og har studert klassisk yoga i India, Thailand, Canada og Norge. De siste årene har hun også studert Kashmir Shaivisme, som er en ikke-dualistisk retning i Shaiva Shakta tantra. Hun er utdannet barnehagelærer ved Rudolf Steiner høyskolen, og har undervist i yoga siden 2013.

Sarita er også utdannet personlig trener - PT - gjennom AFPT, har gått flere kurs innen gruppetrening og drevet med langdistanseløping og polesport i flere år. Kampsport er relativt nytt for henne, og hun har trent Kung Fu og Tai Chi  siden 2022 og startet med Krav Maga januar 2023.

Allerede første trening var kjempepopulær.

Kopirett © 2022 KravMagaAcademy.no. Alle rettigheter reservert.