Krav junior og Krav Teens

Krav Junior trening 24For de yngste er det mye fokus på lek og moro koblet med motorisk utvikling, sosial utvikling og sikkerhetsbevisstgjøring. Økt selvtillit - masse mosjon - nye lekekamerater!

Selvforsvar kveling

For tenåringene er det mer fokus på situasjoner de kan komme opp i, mobbing, slåsskamper etc. Mer selvforsvarstrening, og alt er tilpasset reelle problemer med realistiske løsninger, enten det fører til at de kan komme seg unna bråk eller rett og slett må forsvare seg!

I løpet av 20 år har Krav Maga utviklet eget pensum og pedagogisk opplæringssystem spesielt tilpasset barn og ungdom. Barn og ungdom utvikler seg forskjellig, og vi tilpasser opplæringen til hver enkelts utviklingsnivå.

Krav Teens slagKrav Junior trening 10

Selvforsvar, økt selvtillit
Bedre koordinasjon, bedre balanse
Lære å respektere andre og andres grenser
Masse mosjon gjennom lek og moro
Få mange nye kamerater


Aldersgrense og treningstider:
 

Krav Junior, 6 – 12 år: Mandag 17 - 17.55
Krav Teens, 13 - 16 år: Tirsdag og torsdag 16.40 - 17.55

Pris: 360 kr per måned (1x per uke) for Krav Junior, 400 kr per måned for Krav Teens (2x per uke).

Påmelding: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Dersom foreldre ønsker mulighet til å trene til samme tidspunkter som barna; har vi tilgjengelig vektutstyr, kettlebells, slagsekker m.m.


Innmelding
NB! For innmelding av medlemmer under 18 år, må den voksne melde seg inn som medlem (velg "Sponsor" som medlemskap) og signere med BankId. Send deretter personalia (navn, fødselsdato, e-postadresse og telefon hvis ønskelig) for barnet/ungdommen til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så ordner vi opprettelsen av medlemskap.

 

Les mer om kampsport/selvforsvarstrening

Vi forsikrer alle foreldre om at vi ikke vil lage en liten villkatt ut av barnet ditt!