Forsvarte seg mot to menn i Oslo

Virkelig hendelse: Et av våre medlemmer måtte forsvare seg mot to menn i Oslo. Les hennes egen beskrivelse av hendelsen!

Annen virkelig hendelse: Måtte forsvare seg mot kveling.

En helt vanlig lørdag kveld var jeg ute på byen og hadde en finfin kveld. Etterhvert bestemmer jeg meg for å gå hjem, alene. Jeg hadde da vært på en uteplass i Strøgetpassasjen og ca. 01:30 tenkte jeg det var på tide å dra hjem. På det tidspunktet er det mange mennesker og generelt vanlig lørdagskaos i Torggata.

Først legger jeg merke til plystring og roping fra to mannfolk bak meg. Litt uklart hva formålet er, men jeg får til slutt med meg at de forteller meg igjen og igjen hvor utrygt det er for en jente som meg å gå alene på byen. Inntil da hadde jeg følt meg ganske så trygg og hadde ikke bekymret meg et sekund, men nå kjenner jeg at pulsen øker litt og et snev av uro.

De er begge to godt beruset, litt uforutsigbare og veldig dominerende. Ingen god kombinasjon i en situasjonen som dette.

Jeg rekker ikke å prate til dem eller prøve å roe ned for plutselig hopper den ene fram bakfra og tar et godt tak! Mange spørsmål summer i hodet mitt, hele situasjonen er uvirkelig. Mener de å skade meg? Er det en «spøk» som man har blitt fortalt altfor mange ganger at man bare må «tåle»? Er dette virkelig alvor? Må jeg forsvare meg nå?

Bilde fra trening: Forsvar mot grep bakfra

Kopirett © 2022 KravMagaAcademy.no. Alle rettigheter reservert.